Onze diensten

Bij Aarts Vakschilders kunt u terecht voor schilderwerk, spuitwerk en kleuradvies op maat. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij werken met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Ook vinden wij duidelijke en transparante communicatie belangrijk, wij willen dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Schilderwerk

Is uw woning toe aan onderhoud of aan een nieuwe, frisse moderne uitstraling? Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u van dienst zijn bij het lakken van deuren, trappen en/of (gevel)kozijnen, afwerking van houten materialen en het texen van wanden, plafonds en buitengevels. Inspiratie of advies nodig? Onze professionele kleurexpert voorziet u graag van een perfect kleuradvies op maat.

Een goed geschilderde woning of bedrijfspand maakt een verzorgde indruk en heeft een mooie, frisse uitstraling. Daarnaast heeft het schilderwerk een beschermende functie tegen alle weersinvloeden en wordt de levensduur van uw houtwerk verlengd. De combinatie van vakkundig schilderwerk en de beste kwaliteit materialen zorgt ervoor dat uw object in een perfecte conditie blijft en u hier jarenlang plezier van zult hebben.

Spuitwerk

Uw plafond of complete woning laten spuiten? Daar helpen we u graag bij! Latex spuiten is één van de nieuwste trends om uw object een geheel nieuwe uitstraling te geven. Er zijn vele mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand in een nieuw jasje te steken. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen of bedrijfspanden.

Wij beschikken over een verfspuit waarmee wij zowel de luchtondersteunde, als de airless methode toe kunnen passen. Bij het airless latex en lak spuiten wordt de latex/lak als het ware ‘verneveld’ op uw wanden, plafonds en houtwerk. Dit proces zorgt voor een strak en egaal resultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Deze techniek wordt gebruikt voor diverse ondergronden (denk aan wanden, plafonds, deuren, verwarmingen). Het spuitwerk is uit te voeren in elke gewenste kleur.

U ziet, genoeg voordelen dus! Wij staan graag klaar om u te voorzien van een passend advies.

Kleuradvies

Bij Aarts Vakschilders beschikken we over speciaal opgeleide kleurexperts om u te voorzien van een passend kleuradvies. Een kleur is erg bepalend voor een ruimte of object. Door middel van nieuwe kleuren kunt u de uitstraling van uw woning totaal veranderen.

Komt u er zelf niet uit of heeft u gewoon behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken? Wij helpen u graag. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek komen we bij u op locatie. Voordat we een passend advies kunnen geven bekijken we uiteraard eerst de desbetreffende ruimte(s) of object. Hierbij houden we rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van uw ruimte(s) maar vooral ook met uw wensen.

Onderhoudscontract

Wij kunnen u ook een maatwerk onderhoudscontract aanbieden toegespitst op de specifieke vereisten voor uw woning of bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Collectief schilderen

Indien er, naast u, ook buurtgenoten interesse hebben ons een opdracht te verstrekken kunt u gebruikmaken van Collectief schilderen. Hiermee maken u en uw buurtgenoten gebruik van een verlaagd tarief. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Perfect eindresultaat

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Wij werken met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Ervaren vakschilders

Aarts Vakschilders biedt een groot aantal diensten aan die uitgevoerd worden door de beste lokale vakmensen. Door jarenlange ervaring en regelmatig bijscholen leveren onze vakmensen de beste kwaliteit.

100% Maatwerk

Ons eerste gesprek is altijd bij u op locatie, hierdoor kunnen wij het object zien en samen uw wensen doorspreken. Wij adviseren u dan ook graag in de technieken, kleuren en materialen die het beste gebruikt kunnen worden om uw wensen te realiseren.