Maak kennis met Aarts Vakschilders

Aarts Vakschilders is een onderneming van Remco Aarts, hij is in 2014 gestart onder de naam ‘Remco Aarts Schilderwerken’. Door de jaren heen heeft Remco het bedrijf uitgebreid met lokale ZZP’ers en een communicatiespecialist. Door deze veranderingen volstond de oude naam niet meer en is er gekeken naar een naam die inclusiever is voor het gehele team, zo is ‘Aarts Vakschilders’ in 2022 ontstaan.

Aarts Vakschilders is een gediplomeerd bedrijf dat zich richt op de particuliere én zakelijke markt. Onze diensten bestaan uit: binnen- en buitenschilderwerk en spuitwerk. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij is service en professionaliteit gegarandeerd.

Verder geloven wij dat heldere, persoonlijke en transparante communicatie met de klant de sleutel is om tot een succesvolle samenwerking te komen. Wij zijn dan ook 6 dagen per week beschikbaar voor al uw vragen.

Remco Aarts

In 2014 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming door mijn passie voor het schildersvak. Ik ben gedreven om altijd de hoogste kwaliteit en service te leveren aan mijn klanten. Mijn passie voor het schildersvak zit hem in het realiseren van de droom van de klant. Of er nu een kamer opgefrist moet worden of een volledige woning van schilderwerk moet worden voorzien na een grote verbouwing, door het schilderwerk komt de woonvisie van de klant écht tot leven.

Ik blijf mijzelf en mijn team voortdurend scholen in de nieuwste schildertechnieken en populaire kleurcombinaties. Wij halen altijd het beste uit onszelf om uw droomhuis te realiseren. U kunt mijn schilderwerk dan ook vaak herkennen aan de strakke afwerking en lange levensduur.

Cheyenne Aarts

Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen het bedrijf, in het begin enkel voor de financiële aspecten maar sinds 2023 ben ik ook het aanspreekpunt van de organisatie.

Mijn visie is dat we naast kwalitatief schilderwerk ook kwalitatieve communicatie moeten leveren door goed bereikbaar te zijn voor onze klanten en zakenpartners. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij tijdig en helder communiceren zodat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon nog even overleggen? Dan sta ik altijd voor u klaar!

Projecten om trots op te zijn

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij werken alleen met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit

Perfect eindresultaat

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Wij werken met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Ervaren vakschilders

Aarts Vakschilders biedt een groot aantal diensten aan die uitgevoerd worden door de beste lokale vakmensen. Door jarenlange ervaring en regelmatig bijscholen leveren onze vakmensen de beste kwaliteit.

100% Maatwerk

Ons eerste gesprek is altijd bij u op locatie, hierdoor kunnen wij het object zien en samen uw wensen doorspreken. Wij adviseren u dan ook graag in de technieken, kleuren en materialen die het beste gebruikt kunnen worden om uw wensen te realiseren.